2.4.2013

Arkeen paluu

Tänään on ollu toooodella perus päivä. Tavallaan mun päivät menee aika nopee, mut tavallaan tuntuu aika puuduttavalta kun suurin osa on ihan samanlaisia. Kyl mä voisin järkkäillä tekemistä, mut äääh. Työt, sali, koti. Pyhä kolminaisuus, hahaha... No ainakin tuntuu luxukselta kun joskus jaksaa jotain muuta väsäillä.

Tää päivä alkoi heti kuvauksella. Menin sinne suoraan himasta. Kun tulin toimistolle, olikin jo melkein lounas aika. Mä vähän venytin lounaan alottamista kun jäin tekemään niin kiivaasti hommia. Mä oon nyt lähes koko ajan syöny lounaaks omia eväitä. Kiva on joskus käydä muuallakin syömässä, mut haluun säästää rahaa. Tänään mulla oli porukoilta dogipäkiin otettua bataattimössöä ja lisäks eineslihapullia. Mä syön tosi vähän eineksiä, mut nyt iski kauhee laiskuus enkä jaksanu miettiä mitä syödä.


Loputkin duunipäivästi meni aika nopsaan. Viideltä lähdin matkaamaan kohti keskustaa, josta jatkoin Viivin kanssa samaa matkaa kotihuudeille. Kävin kaupassa ja tulin himaan syömään ennen salia. Vaikka must onki vähä höpsöö et on erikseen kesä ja talviaika, olihan se nyt ihan siistii et ku kelloja siirrettiin on vielä valosaa sillon kun meen salille ja jopa sillon kun sieltä tuun. Keväkevätkevät!


Salilla mulla meni vaihteeks taas hermot... Liikaa porukkaa, liikaa tuttuja. Onneks väliin mahtui myös ihan mieleisiäkin tuttuja. Esa ja Jonna tuli sinne niihin akoihin kun mä olin jo lopettelemassa. Kiva oli vaihtaa muutama sananen. Ihmispaljouden takia heräs taas kysymys et pitäiskö vaihtaa takas Myyr-Bodyyn...

Kun tulin salilta, vedin rahkat naamariin ja jäin odottelee Juuson puhelua. Tänään on ollu jotenki taas tosi vaikee päivä. Mä olisin niin onnellinen jos Juuso olis himassa. Onnellinen mä kyl oon et mulla ylipäätään on toi jäbä, mut se myös buustaa sitä et tää erossa oleminen tuntuu niin tyhmältä ja vaikeelta. Onneks pääsiäinen sekoitti päivät ja tänään onkin tiistai, eikä maanantai vaikka siltä tuntuu. Ehkä huomenna on taas vähän helpompaa? Musta vaan tuntuu, et tässä monen viikon ajan on ollut vähän nihkeet fiilikset.

Nysväilyt sikseen ja nukkumaan. Huomenna on uus päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti