2.8.2012

Sailing ships

Me päästiin eilen kokeilemaan purjehdusta Juuson kanssa. Mun faijan lapsuuden kaverilla on purkkari lainassa. Sen oikee omistaja on just saanu lapsen, joten Pasi saa lainata venettä just niin paljon kun lystää, kuhan pitää kunnossa. Kumpikaan meistä ei oo koskaan ollu purkkarin kyydissä. Aluks laitettiin vene kuntoon, katottiin oikeen kokoset pelastusliivit ja sit lähettiin baanalle.


Mä en ollu tajunnu, et purjehdushan on tosi kovaa menoo ja meininkii. Paljon kaikkia juttuja, jotka pitää olla kuosissa et homma sujuu. Me päästiin Juuson kaa harjottelee purjeitten käyttöö. Faija hoiti ohjausta ja Pasi lähinnä kipparoi. Välillä se joutu vähän avustaa Juusoo ja mua.






Oli kyl siistii puuhaa! Juuso jo ehdottelikin, et hankitaan oma purkkari. On jännää, et jengi kelaa et purjehdus on tosi kallista. Tottakai ite veneen, purjeitten ja kaiken tarvittavan tavaran hankkimiseen menee jonkin verran rahaa, mut itse matkan tekeminen on halpaa, kun siinä käytetään vaan purjeita. Moottoria käytetään lähinnä satamassa.

Nelisen tuntia pyörittiin stadin edustalla. Illalla kun tultiin himaan, olin iiiiihan poikki. Mentiin aika aijoissa nukkumaan ja pikkusen keinutti kun meni sänkyyn. Voisin mennä uudestaan jos on joskus vielä mahdollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti